Over ons

Over XJ-Experience

Welkom bij XJ-Experience, wij zijn een jong, dynamisch en een gastvrij bedrijf, gespecialiseerd in jonge betrouwbare occasions. Wij zijn een RDW erkend bedrijf. Bent u opzoek naar een leuke, goede tweedehandse auto , kom dan gerust eens langs , dan kunt u onder het genot van een kopje koffie , op uw gemak ons gevarieerd aanbod bekijken.

Vorige slide
Volgende slide

Ons aanbod varieert wekelijks. Ook kunt u bij ons terecht om eventueel uw auto in te ruilen, we zullen altijd proberen om een goed passend bod op uw auto te doen.

We zijn aangesloten bij verschillende Garantieplannen en we verzorgen ook financieringen, deze zijn beide via erkende bedrijven. Voor verdere informatie erover verwijzen wij u naar onze informatiepagina’s Garantie en Financieringen op de site.
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag vanaf 10.00 tot 14.00, maar ook buiten deze uren kunt u de auto’s bezichtigen, maar uitsluitend na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt.

U bent van harte welkom in onze showroom van ruim 900 m2 aan de Ambachtweg 20, 5731 AG te Mierlo. Bij ons pand is een parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Als u aankomt bij ons bedrijf ziet u rechts van de ingang een parkeerterrein waar u kan parkeren.

Gevarieerd aanbod

XJ-Experience biedt een groot en hoogwaardig assortiment occasions.

Garantie

Neem contact met ons op voor onze garantie mogelijkheden.

Financiering

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw aankoop te financieren.

Meeste PK's

+500

Beoordeeld met

9,6

Aantal auto's verkocht

1568

Jessica Knoops

Manuel Visser

Onze beoordelingen

Xjexperience maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website