Over ons

Welkom bij XJ-Experience

Wij zijn een jong, dynamisch en een gastvrij bedrijf, gespecialiseerd in jonge betrouwbare occasions. Wij zijn een RDW erkend bedrijf. Bent u opzoek naar een leuke, goede tweedehandse auto , kom dan gerust eens langs , dan kunt u onder het genot van een kopje koffie , op uw gemak ons gevarieerd aanbod bekijken.

Previous
Next
Ons aanbod varieert wekelijks. Ook kunt u bij ons terecht om eventueel uw auto in te ruilen, we zullen altijd proberen om een goed passend bod op uw auto te doen.
 
We zijn aangesloten bij verschillende Garantieplannen en we verzorgen ook financieringen, deze zijn beide via erkende bedrijven. Voor verdere informatie erover verwijzen wij u naar onze informatiepagina’s Garantie en Financieringen op de site.
 
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur,
maar ook buiten deze uren kunt u de autos bezichtigen, maar uitsluitend na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt.
 
U bent van harte welkom in onze showroom van ruim 900 m2 aan de Ambachtweg 20, 5731 AG te Mierlo. Bij ons pand is een parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Als u aankomt bij ons bedrijf ziet u rechts van de ingang een parkeerterrein waar u kan parkeren.

Gevarieerd aanbod

XJ-Experience biedt een groot en hoogwaardig assortiment occasions.

Garantie

Standaard bieden wij 6 maanden garantie op elke occasion.

Financiering

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw aankoop te financieren.

Medewerkers

3

Beoordeeld met

9,6

Aantal auto's verkocht

1127

XJ-Experience - Over ons - Jessica Knoops

Jessica Knoops

XJ-Experience - Over ons - Manuel Visser

Manuel Visser

XJ-Experience - Over ons - Joey Leenders

Joey Leenders

Gemiddelde beoordeling:
Darek fotograveringen
11/02/2020
Jammer dat ik slechts 5 sterren kan geven, want dit bedrijf is er minstens 10 waard. De auto die ik kocht was bij hun ingeruild en helaas wist de vorige eigenaar al dat er iets mis was met de auto. Toen ik m kocht kwam ik erachter dat de auto in noodloop ging en vermogen miste... De eigenaar heeft me verzekerd dat het gerepareerd zou worden en hij heeft woord gehouden. Het heeft echt een godsvermogen gekost en bijna 4 weken in de werkplaats gestaan, maar het was de moeite waard. De wagen rijdt als een zonnetje. Menig handelaar zou al lang hebben afgehaakt, maar xj niet. Nogmaals: Heel erg bedankt voor alle tijd, geld en moeite die jullie erin hebben gestoken om de wagen top te krijgen. Ik raad jullie dan ook heel erg sterk aan. Jullie zijn echte toppers!!!
Marcel Rox
11/12/2019
laatst heb ik mijn droomauto gekocht bij. xj experience na keurig te zijn ontvangen werd er heel reeel omderhandeld over de waarde van mijn auto ( niet helemaal afkraken zoals de meeste doen) maar voor hun ook een aanwinst voor hun assortiment daarna keurig nette oplevering daarna een paar kleine vraagjes omtrent het functioneren van de auto werd alles tot in den treuren geregeld ik werd zelfs thuis opgehaald en afgezet als service. ik adviseer iedereen dit profesioneel bedrijf die oog heeft voor detail echt een aanrader !!
Alex Manders
28/06/2020
Geweldig mooie auto's
Frankie Goldwings
18/02/2020
Mooie exclusieve auto's te koop.
SHIVA
11/12/2019
SUPPER AUTOBEDRIJF DIE ECHT NOG DE KLANT CENTRAAL STELLEN EN OPEN STAAN NAAR JE WENSEN TEVENS HEBBEN ZE ONS SUPPER GEHOLPEN. EN ZE ZIJN OOK ERG MEE GAAND MET KLANTEN!

Xjexperience maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website