Over ons

Welkom bij XJ-Experience

We zijn een jong, dynamisch en een gastvrij bedrijf, gespecialiseerd in jonge betrouwbare occasions. Wij zijn een RDW erkend bedrijf. Bent u opzoek naar een leuke, goede tweedehandse auto , kom dan gerust eens langs , dan kunt u onder het genot van een kopje koffie , op uw gemak ons gevarieerd aanbod bekijken.

Ons aanbod varieert wekelijks. Ook kunt u bij ons terecht om eventueel uw auto in te ruilen, we zullen altijd proberen om een goed passend bod op uw auto te doen.
 
We zijn aangesloten bij verschillende Garantieplannen en we verzorgen ook financieringen, deze zijn beide via erkende bedrijven. Voor verdere informatie erover verwijzen wij u naar onze informatiepagina’s Garantie en Financieringen op de site.
 
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur,
maar ook buiten deze uren kunt u de autos bezichtigen, maar uitsluitend na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt.
 
U bent van harte welkom in onze showroom van ruim 900 m2 aan de Ambachtweg 20, 5731 AG te Mierlo. Bij ons pand is een parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Als u aankomt bij ons bedrijf ziet u rechts van de ingang een parkeerterrein waar u kan parkeren.

Gevarieerd aanbod

XJ-Experience biedt een groot en hoogwaardig assortiment occasions.

Garantie

Standaard bieden wij 6 maanden garantie op elke occasion.

Financiering

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw aankoop te financieren.

Medewerkers

3

Beoordeeld met

9,6

Aantal auto's verkocht

1127

jessicaknoops

Jessica Knoops

ManuelVissers

Manuel Visser

JoeyLeenders

Joey Leenders

Gemiddelde beoordeling:
5.0
Jeroen Adriaans
10/07/2019
Professioneel en klantvriendelijk autobedrijf. Ook na aankoop staan ze altijd voor je klaar en leveren ze een prima service.
Marcel Bock
23/10/2018
Recentelijk een youngtimer Dodge aangeschaft. Lekkage bij de versnellingsbak geconstateerd na volledige betaling van de factuur. Geen probleem van gemaakt , auto werd door "opa" opgehaald (145 km) en kreeg 5 weken lang vervangend vervoer...... Uiteindelijk super opgelost en zelfs ongevraagd remblokken vervangen... Familie bedrijf waarbij SERVICE in hoofdletters geschreven staat. Zelfs bij een auto van + 16 jaar oud. Ga zo door, en mijn eventuele volgende auto wordt daar weer gehaald... Wel eerst ff sparen.
Maatwerk In Drums
17/08/2018
We hebben in augustus een heel leuke Smart Fortwo cabrio gekocht met een hele speciale lak/wrap erop. Aangezien het rechter raammechanisme het niet deed moest het deurpaneel verwijderd worden, en daar ging het mis.... Deurpaneel in 3 delen. Lang verhaal kort te maken, ze hebben zelfs een andere Smart gekocht (in Vlaardingen!) om hetzelfde paneel met de juiste wrap erin te kunnen zetten. Deze paste niet , nieuwe deurpanelen erin, dan maar zonder wrap en toch netjes gepoetst afgeleverd ondanks dat ik extra korting heb gekregen omdat dit niet hoefde. Ze hebben echt alles gedaan om ons tevreden te houden en daarom 5 sterren met een griffel!!
Ramon Schutte
29/10/2018
Goed bedrijf waar de klant centraal staat. Vorige week heb ik bij XJ-Experience een prachtige auto gekocht. De eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader om hier een auto aan te schaffen.
gevo Gevorkian
08/02/2018
Beste autohandelaar van nl zeer tevreden hoe ze me geholpen hebben en ben blij met me golf 6 super bedakt