Financiering

Daar staat-ie, de auto van je dromen!

Hij is perfect maar je komt net wat geld te kort. Een financiering behoort dan tot de mogelijkheden. Een auto kopen kost veel geld. U kunt ervoor kiezen om de auto direct te betalen, maar aangezien het toch vaak om hoge bedragen gaat zal in veel gevallen ook gekozen worden voor een financiering.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klantenservice verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen op een klantvriendelijke manier goede auto’s te verkopen en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Voordat u een lening afsluit is het zaak u goed te oriënteren. Bereken eerst hoeveel geld u per maand kunt missen. Het is aan te raden om verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Verder hebben wij goede ervaringen met Carmeleon Financieren. Zij hebben contacten met verschillende financiële instellingen en zoeken voor u het beste aanbod.

Als u besluit een auto bij ons aan te schaffen dan kunnen wij u direct in contact brengen met Carmeleon Financieren. Zij zoeken voor u uit wat de beste financiering voor u is en zorgen voor een snelle uitslag en een duidelijk voorstel.

We hoeven u hopelijk niet uit te leggen dat geld lenen geld kost?

Financial Lease

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met vele voordelen ten op zichte van de traditionele financiering.

Lagere maandtermijnen dankzij het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Dus, geen financiële verrassingen en een gegarandeerde mobiliteit.

Investeren zonder liquiditeitsverlies

FinancialLease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u een investering kunt doen zonder dat dit direct ten koste gaat van uw liquiditeit. U wordt direct economisch eigenaar van uw nieuwe auto, waardoor u uw auto op de balans kunt activeren. Echter, zonder onnodige aanslag op uw liquiditeitspositie.

U kiest namelijk zelf de hoogte van uw aanbetaling die u eventueel kunt voldoen middels inruil van uw huidige auto bij uw dealer. Ook kunt u kiezen voor een slottermijn in uw leasecontract. Dit is een restantbetaling aan het einde van de overeenkomst die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Uw maandbedrag valt hierdoor aanzienlijk lager uit.

Onbezorgd rijden in de mooiste occasions

U kunt uw financial lease overeenkomst uitbreiden met

Aantrekkelijke verzekeringsvoorwaarden

De verzekering bestaat uit een unieke All-Risk verzekering, welke in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw auto dekt. Hiermee sluit u elk risico uit. Om tijdens de reis met uw familie goed verzekerd op weg te zijn, is een ongevallen inzittenden verzekering standaard opgenomen in de verzekeringspremie.

Vervangend vervoer

Mobiliteit is voor u van groot belang. Daarom kunt u het leasecontract voorzien van vervangend vervoer. Dus wanneer uw auto voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar uw dealer moet, dan krijgt u daar de beschikking over een vervangende auto.

24-uurs hulpverlening

Met deze service bent u overal in Europa verzekerd van hulp bij pech en schade. Een telefoontje en u wordt binnen 30 minuten geholpen.

Reparatie, onderhoud en banden

Uw eigen dealer is in alle gevallen uw enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. U hoeft dus niet naar een ander, onbekend, garagebedrijf om bijvoorbeeld uw banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel bij eventuele schade aan uw auto. Bij uw dealer is uw auto in professionele handen.

Brandstofpas

Uw eigen dealer is in alle gevallen uw enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. U hoeft dus niet naar een ander, onbekend, garagebedrijf om bijvoorbeeld uw banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel bij eventuele schade aan uw auto. Bij uw dealer is uw auto in professionele handen.

De voordelen van een financiering op een rijtje

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met vele voordelen ten op zichte van de traditionele financieringen. Lagere maandtermijnen dankzij het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Dus, geen financiële verrassingen en een gegarandeerde mobiliteit.
  • Activering van de auto op uw balans
  • Mogelijkheid van een investeringsaftrek
  • Lager maandbedrag dankzij slottermijn is mogelijk
  • Een aanbetaling behoort tot de mogelijkheden
  • Makkelijk, snel en direct geregeld bij uw dealer
  • Een vast termijnbedrag met een vaste rente
  • Tussentijds extra aflossen is mogelijk
  • Uitbreiding met servicecomponenten zoals verzekering en onderhoud is mogelijk

Vragen over de mogelijkheden tot een financiering?

Zijn er onduidelijkheden of wil je meer weten over de mogelijkheden tot financiering? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek onze showroom.

Xjexperience maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website