Onze diensten 2017-05-27T13:53:11+00:00

Onze diensten

Ruim 40 jaar toonaangevend in het exclusieve segment. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en jong gebruikte auto’s, met zeer lage kilometerstanden en met volledige fabrieksgarantie. Daarnaast bieden wij onze relaties maximale service zoals een gratis haal- en brengservice en vervangend vervoer, waar dan ook in Nederland.

Financial Lease

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met vele voordelen ten op zichte van de traditionele financieringen. Lagere maandtermijnen dankzij het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag.

Lees meer..

Onderhoud

Voor het onderhoud en services aan onze auto’s hebben wij ons eigen adres, Aydogan Service Nuenen. Dit is een zeer betrouwbaar adres, tot in de perfectie, met eerlijk advies zonder onnodige kosten. Op afspraak word er een analyse gemaakt en van daaruit een plan van aanpak.

Lees meer..

Xjexperience maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website

WhatsApp Logo Stuur ons een bericht