Onze diensten

XJ-Experience

Ruim 40 jaar toonaangevend in het exclusieve segment. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en jong gebruikte auto’s, met zeer lage kilometerstanden en met volledige fabrieksgarantie. Daarnaast bieden wij onze relaties maximale service zoals een gratis haal- en brengservice en vervangend vervoer, waar dan ook in Nederland.

Onderhoud

Voor het onderhoud en services aan onze auto’s hebben wij ons eigen adres, Aydogan Service Nuenen. Dit is een zeer betrouwbaar adres, tot in de perfectie, met eerlijk advies zonder onnodige kosten. Op afspraak word er een analyse gemaakt en van daaruit een plan van aanpak.

BPM taxatie

  • Schade expertise
  • BPM-waardebepalingen(RDW/Douane)
  • Taxatie van voertuigen
  • Voortaxaties 
  • Geassumeerde bij schade-afwikkeling

Financieringen

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met vele voordelen ten op zichte van de traditionele financieringen. Lagere maandtermijnen dankzij het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag.

Garantie

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden indien u een Garantie afsluit voor uw auto. Wij bieden hierin verschillende mogelijkheden en garantiedekkingen, van basis tot zeer uitgebreid.

Naast deze diensten bieden wij een extra zekerheid aan al onze klanten. Wij bieden onze relaties maximale service zoals een gratis haal- en brengservice en vervangend vervoer, waar dan ook in Nederland.