Leasen

Het lease aanbod van XJ-Experience

Bij XJ-Experience heb je ook de mogelijkheid om een occasion te leasen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons te leasen? Bekijk het aanbod hier en/of bezoek onze showroom te Mierlo (nabij Eindhoven) om hetaanbod met eigen ogen te bekijken. Onze specialisten ontvangen je graag met een heerlijke kop koffie en helpen je graag verder met het leasen van uw volgende bedrijfswagen of personenauto.

De beste Lease occasions

Op zoek naar een Financial Lease? Dan zit u goed bij XJ-Experience te Mierlo. Mobiliteit is cruciaal voor uw zakelijke succes, daarom bieden we zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen zodat je altijd zorgeloos mobiel bent.

Zakelijk leasen voor een vast maandbedrag

De basis voor Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw auto. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van uw auto op dat moment. Over de slottermijn betaalt u alleen rente en geen aflossing en dat scheelt fors in de maandlasten. Bovendien zijn de kosten van financial lease fiscaal aftrekbaar. Als ondernemer kun je mogelijk aanspraak maken op subsidiemogelijkheden (MIA/VAMIL) van de overheid.

Voor 2019 zijn er geen grote wijzigingen op het gebied van autobelastingen en de bijtelling. In 2015 zijn er maatregelen vastgesteld voor het bezit en leasen van auto’s. Deze plannen hebben ook invloed op de zakelijke rijder en gelden voor de periode 2017-2020. De gewijzigde bijtellingspercentages en wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting gelden nog steeds voor 2019.

 

Voordelen Financial Leasen

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Lage maandbedragen door hoge restwaarde na leasen
  • Transparante, vaste maandlasten
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij de officiële dealer 

Xjexperience maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website