Leasen

Het lease aanbod van XJ-Experience

Bij XJ-Experience heb je ook de mogelijkheid om een occasion te leasen. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk het aanbod hier en/of bezoek onze showroom te Mierlo (nabij Eindhoven). Onze specialisten ontvangen je graag met een heerlijke kop koffie en helpen je graag verder.

De beste Lease occasions

Op zoek naar een Financial Lease? Dan zit u goed bij XJ-Experience te Mierlo. Mobiliteit is cruciaal voor uw zakelijke succes, daarom bieden we zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen zodat je altijd zorgeloos mobiel bent.

Zakelijk leasen voor een vast maandbedrag

De basis voor Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw auto. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van uw auto op dat moment. Over de slottermijn betaalt u alleen rente en geen aflossing en dat scheelt fors in de maandlasten. Bovendien zijn de kosten van financial lease fiscaal aftrekbaar. Als ondernemer kun je mogelijk aanspraak maken op subsidiemogelijkheden (MIA/VAMIL) van de overheid.

Voordelen Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
  • Transparante, vaste maandlasten
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij de officiële dealer